Domov O nás LINK Academy Akadémia pre podnikavé ženy Rozvojová výzva Blog Inšpiruj sa

Blog

Prinášame vám inšpiratívne podcasty LINK TALKY

1. KRITICKÉ MYSLENIE
Čo si predstavujete pod pojmom kritické myslenie? Využívate ho v praxi? Ako s ním treba pracovať a ako sa dá čerpať z výhod kritického myslenia zodpovie v našom podcaste Lenka Theodoulides.
Lenka Theodoulides je pedagogička a výskumná pracovníčka Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici. Vo svojej práci sa zamerala na oblasť manažmentu a marketingu pričom vo svojej práci využíva a rozvíja oblasť kritického myslenia i v rámci výučby.
Link na podcast: TU


2. SEBAVEDOMIE A SEBAHODNOTENIE
Je sebavedomie a poznanie svojej hodnoty v živote dôležité? Aké typy sebavedomia poznáte? Prečo sa oplatí rozvíjať zdravé sebavedomie a aké techniky nám k tomu napomáhajú? O tejto zaujímavej téme nám v podcaste porozprávala Martina Harazinová.
Martina Harazinová je koučka a talentová cheerleaderka. Jej vášňou je odhaľovať u ľudí ich talenty, dary, pomáhať im ich rozvíjať, podporovať a aktivizovať ľudí, aby si išli za svojimi snami bez strachu, obáv, maximalizáciou svojho obrovského, úžasného potenciálu naplno, aby dosahovali úspechy, po ktorých túžia. Tvrdí, že “Ak poznáme svoje kvality, svoje dary, dokážeme pochopiť samých seba.”
Link na podcast: TU


3. AKO (ZAČAŤ) PODNIKAŤ A NEZBLÁZNIŤ SA
Viete ako zvládať psychicky a mentálne zmeny a ako sa stať príkladom pre ostatných? Chcete ostať lídrom vo svojej oblasti aj počas náročných situácií? Vypočujte si náš podcast s Miroslavom Kubišom.
Miroslav Kubiš je dlhoročný konzultant, mentor a facilitátor. V oblasti rozvoja a soft skills má 12 ročné skúsenosti. Rozvíja obchodné tímy, lídrov na všetkých úrovniach. Organizuje rôzne školenia a stretnutia v oblasti HR. Zlepšuje tímovú prácu, podnecuje k tvorivosti a mení zabehnuté návyky v komunikácii.
Link na podcast: TU

Ďalšie podcasty budeme pridávať na https://anchor.fm/coworkingbb.

Zaujíma Ťa viac?

Prihlás sa na odber noviniek LINK Academy.